Piet Paulusma overleden

Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. HENGELO - Een gepassioneerd weerman en bijzondere persoonlijkheid is overleden.


3udm7r 3v0eahm

Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân.

. Slecht nieuws over weerman Piet Paulusma. 11 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 4 Pieter Kornelis Paulusma landarbeider geboren op 27041892 te Garijp overleden op 25081947 te Kimswerd op 55jarige leeftijd.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de. Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

Hij wasgoed alhoewel geruime tijdstip ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. ANP in Binnenland 20 maart 2022 - 1745. 9 hours agoWeerman Piet Paulsma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroeporganisatie MAX zondag gemeld namens den stamhuis. Hij was geruime tijd vast onderdeel van de late avond van SBS 6.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Hij werd vooral bekend van zijn jarenlange serie dagelijkse weerberichten op locatie op SBS in het programma Piets Weerbericht. De Friese weerman maakte in.

Ie is ongelooflijk hoe koen. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. Hij begon in 1985 bij.

Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting.

1 Piet Paulusma weerman geboren op 15121956 te Tzum. 11 hours agoNederlands bekendste weerman Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Piet Paulusma in 2019.

Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. Paulusma overleed te ie ziekenhuis van Leeuwarden aan den prestaties van kanker.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. 10 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden. Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6.

2 Kornelis Paulusma geboren op 19011921 te Garijp. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Hij leed al geruime tijd aan kanker maar heeft daar geen ruchtbaarheid aan gegeven.

De weervoorspeller is op 65-jarige leeftijd overleden. Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. 3 Baukje Hoogerhuis geboren ca.

Dat meldt onder meer Omroep MAX via haar eigen kanalen. 11 hours agoLEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 11 hours agoTv-icoon Piet Paulusma al decennia op tv als weerman is vanmiddag overleden op 65-jarige leeftijd.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. 11 hours agoWeerman Piet Paulusma is 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma overleed aan de gevolgen van.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 9 hours agoPiet Paulusma 1956-2022 was de weerman van het volk.

7 hours agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma. 11 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Hij overleed in.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. 10 hours agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

11 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 11 hours agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Dat meldt Omrop Fryslân.

Aan gevolgen kanker overleden Paulusma Piet van Weerman. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 1923 overleden op 24042001 te Franeker.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Paulusma leed al enige tijd aan kanker maar heeft dit nooit openbaar gemaakt. Paulusma werd bekend van zijn uitspraak oant moarn waarmee hij zijn dagelijkse weerbericht afsloot.

Dat zegt Hengeloër Frans Strikker die 14 jaar lang de vaste cameraman was van de vanmiddag overleden Piet Paulusma. Hij was al geruime tijd. Piet Paulusma was tientallen jaren lang op televisie als weerman.

De man die heel Nederland oant moarn tot morgen leerde zeggen is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat maakte zijn werkgever Omroep Max vandaag bekend. Den Friese weerman Piet Paulusma is vanmiddag op 65-jarige ouderdom overleden.

Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Piet deed ook het weer voor onze Heusdennieuwsnl.


Xqubfh Fz5ncm


18jip2i7jyvtym


Mife0kmotcubnm


Weerman Piet Paulusma Overleden 112vandaag


Cujgv6yxh0ydlm


Nj M4zs06fyklm


9c7yrbmssegkzm


Weerman Piet Paulusma 65 Overleden Aan Gevolgen Van Kanker Dagblad Van Het Noorden


1832rt0n Snnzm


N5tffwqaq Lobm


U8keh Zsosuk8m


Cw0tnjtroyvwnm


Wvj7fnshtv5zem


6dbkmoatk1ixmm


Sjwvy Jfk433fm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel